måndag 17 augusti 2009

Månkväll

Ja då var det kväll, passar på och skriva några rader i reklampausen. Tittar på Lipstickjungle =o) En av favoritserierna just nu. Mänga skratt bllir det. Det blev ingen runda idag, tyvärr.. Kroppen sa emot, får se om de blir senare i veckan, imorgon e de tid för läkarbesök igen. Är väl egentligen inte så mycket positivt som kan hända.. Ska ha ett intg till F-kassan och lite recept som vanligt..
Men förhhoppningsvis blir det nån liten runda i affärerna.. Var ett tag sen vi var ute och kollade. och handlade framförallt. Men först blir det ett besök ute på Limhamn i fiskaffären. Det står redan på "dagordningen" Varsin stekt sillmacka. Mmm.. *gott* Sen blir det nån form av fisk för grillning imorgon, därtill vår egen potatis, från det lilla potatislandet..

Så jag hoppas att jag vaknar o har en bra dag imorgon... Ser framemot sillmaclan redan. Nu kom sambon med varsin drink. Service på hög nivå.. det är ju trots allt semester för honom än, då kan man med gott samvete ta en drink mitt i veckan. Eller rättare sagt i början på veckan.. =o)

Snart dags för sängen..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar