fredag 21 augusti 2009

Fredag eftermiddag

Måste ju börja direkt med min frustration som måste ut, fick via F-kassan idag en kopia på ett intyg specialisten på Neurologen skrivit, arg som ett bi blev jag. Jag är så trött på dom här turerna. Saknar Irene så, skulle vilja prata med henne, det är det första som poppar upp när det är något kul som inte så kul, jag är ju van att delge henne allt. *Suckar* Vem ska jag nu "avreagera" mig på? Hon förstod ju verkligen. Hade behövt hennes uppbackning och stöd. *ledsen*
Nu när intyget kom, ja då visar det sig att han har inte nämnt någonting alls om mina försämringar under året, trots jag talat med honom flera ggr under året, i april var jag där, då satt han mest o gölodde ner i goolvet o sa ja det är ju synd om dig etc etc. men fick han med något i journalanteckningarna. Nä det verkar inte så. Trots att jag sen gått via patientnämnden och fått svar från klinikchefen att det visst står i min journal. Men inte ett smack står det att det numera även är kraftigt försämrat tillstånd, han skriver t o m att han träffat mig i mars. April var det rätta. Men ingenting om mina försämringar, nu funderar jag på att skicka in både brevet till patientnämnden och klinikchefens svar. Jag är så trött på detta. Man får ligga på som en igel HELA TIDEN.... Inget blir som man vill. Ska dit på besök 2 okt men vad hjälper det? F-kassan har ju bara fått ena delen av historian från specialisten. Jag hoppas min beskrivning samt min allmänläkares intyg och kopiorna från klinikchefen. Då måste det ju bli rätt.

*Suckar djupt* Det är en period framför en med ångest om vad som ska hända...jag blir ju bara sämre o sämre och läkarna skickar en än hit o än dit. Alla skyller ifrån sig. Sist låg jag inne för livshotande kortisolbrist, när jag blev utskriven (efter mycket tjat om mina andra problem som dom inte ville ha o göra med) säger utskrivningsläkaren. Det vore ju bra om du kom till en läkare som kan pussla ihop dina olika symptom, för dom hör ju säkert ihop...Vad ville hon ha? Dagens guldstjärna eller? Det är ju precis vad alla andra säger men ingen gör nåt. ingen läkare vågar säga emot en annan. Under dessa 14 år jag hållt på har jag märkt där är en otrolig jierki inim sjukvården....Jag ska på patientnämnden igen, när han är tillbaka från semestern. Inte nog med att man brottas med sina egna poblem, man måste hela tiden vara på sin vakt.. hålla reda på allt och hålla hjulet snurrande... Vad gör man?

O För att det inte enbart ska bli en massa negativa saker så måste jag ju bara berätta om gårdagen. Först tog vi ytterligare en lugn dag på altanen, ja sambon målade klart grinden.*duktig var han* Sen skulle vi åka o hälsa på pappa, som jag inte varit hemma hos sen julafton 2007, lite pinsamt att det gått så långt, Men det har sina förklaringar. Min föredetta har kommit emellan och förstört mitt förhållande till pappas sambo, hon har jag sett som mamma i 15 år och det förstörde min före detta. Jag skulle väldigt gärna vilja vad han har sagt. Men det tinades upp ytterligare igår, men det kommer aldrig att bli detsamma, tyvärr. O pappa står emellan, något som gör mig väldigt ledsen, förr pratades vi vid flera ggr i veckan sågs flera ggr i månaden, men men det blir kanske bättre vi får se, vi var där runt halv sju igårkväll o stannade väldigt länge, så det var kul. När vi kommer hem så kör Ptric in bilen i garaget o vrider om låset med husnycklarna i bilens handsfack. Jättekul. Där stod vi 23.40 och kom inte in, grannen som är på semster och har vår extra nyckel. där försvann den möjligheten, då var det bara en väg kvar att välja, ringa mamma som tack o lov bor i byn, men som lagt sig. Väcka henne, få henne o köra hit o låna ut sin nyckel. Ja den guldstjärnan fick min sambo igårkväll. *grattis* Kattren stod i fönstret o undrade ska ni inte komma in snart.. Men till slut kom vi in, med mammas hjälp.. Ja det är lätt hänt. Men hur typiskt är det inte att grannen åkte på semesterprecis samma dag? Ja vad kan man göra annat än att skratta åt det.

Vad tyckte ni om våran passionsblomma? Otroligt hur den kan växa så mycket? Det ska ju bli ett äventyr o få in den igen.. =o)

Ikväll väntar en liten kräftmiddag, bara sambon o jag. Vi ska äta svenska kräftor som min mammas man kokt. Dom luktar verkligen gott... O vad slår svenska kräftor som man själv kokt? Längatar redan till kvällen... Ska bli mysigt och gott.. Nu ska jag iallafall först göra en Janssons, en av mina favoriter.. Det får bli förrätten...=o)
Sen blir det en stunds vila, krävs efer gårdagen... så man kan vara pigg ikväll..

2 kommentarer:

  1. Hej Låter som ni kommer att få en mysig kväll på tu man hand. Duka lite fint, sjunga och äta gott!

    Din passionsblomma är verkligen jättefin! Du har som sagt gröna fingrar!

    Ingela som är säker på att Irene lyssnar om du pratar med henne klart ni var väl bästisar eller hur?

    SvaraRadera
  2. Placerar Dagens citat i Bladet även här... visst är det bra?!

    "Livet kanske inte blev det party vi hade hoppats på, men vi kan lika gärna dansa medan vi ändå är här."

    SvaraRadera